U bent op zoek naar een ervaren projectmakelaar?

Laat dit nu net onze specialiteit zijn. Wij weten als geen ander hoe wij een project in de markt moeten zetten. Wij staan u bij in de voorbereidende fase, leveren projectmakreting op maat, werken gedegen verkoopstrategie uit en zorgen voor een correcte juridische afwikkeling van de verkoop. 

Wij hebben meer dan 100 nieuwbouwprojecten begeleid van A tot Z. 

Aankoopbemiddeling

Als projectontwikkelaar kijkt u voortdurend uit naar interessante gronden om uw bouwprojecten te kunnen realiseren. Huyzen gaat actief op zoek naar projectgronden en biedt deze aan haar netwerk van projectontwikkelaars aan. Wij brengen vraag en aanbod dichter bij elkaar en begeleiden de volledige transactie. 

u zoekt grond

Projectanalyse

Een nieuwbouwproject valt of staat immers met een goede voorbereiding. Wij zijn perfect op de hoogte van de nieuwbouwprijzen in de regio door onze gerichte markstudies, die we voortdurend updaten.
Daarnaast zijn wij vanuit het "veld" perfect op de hoogte van de huidige vastgoedtendensen en woonbehoeften. We staan u bij met een analytische rendementsberekening. Zo kan u goed geïnformeerd de voorcalculatie van uw project uitvoeren en de units optimaal intekenen. U wil immers het maximum halen uit uw bouwambities.

Ik heb project advies nodig

Projectmarketing

Meer dan ooit is de verkoop van een nieuwbouwproject maatwerk. Wij maken gebruik van de nieuwste marketingconcepten om uw project in de kijker te zetten. Onder meer door professionele werffoto's, stijlvolle projectbrochures, grote werfborden- en doeken, online publiciteit, enzovoort. 

Nieuwbouwverkoop

Nieuwbouwverkoop is specialistenwerk. Verkoop op plan is niet weggelegd voor elke makelaar. Dit vraagt specifieke bouwtechnische en juridische kennis. Door onze jarenlange ervaring als nieuwbouwmakelaar weten we hoe een project te commercialiseren. Elk project vraagt immers zijn eigen aanpak. Niet alleen hebben wij de nodige kennis voor verkoop op plan in huis. We bezitten ook een uitgebreid klantenbestand aan investeerders, die steeds op zoek zijn naar kwalitatieve nieuwbouwunits.

Hebt u een vraag voor een project­makelaar?

Ontdek onze werkingsregio

Huyzen Vastgoedgroep is actief in regio Antwerpen, het Waasland, de Kempen, de Denderstreek en Gent. Met onze 6 strategisch ingeplante kantoren vormen we een sterk kantorennetwerk, die beschikt over lokale expertise.

Onze kantoren