Residentie The George

Residentie The George

Goed gelegen nieuwbouwproject met gemeenschappelijke tuinzone

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, enzovoort.

Residentie The George omvat 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 19 overdekte, semi-ondergrondse autostaanplaatsen alsook een fietsen- en vuilnisberging.

Om een thuisgevoel te creëren, wordt er een gemeenschappelijke tuinzone voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan de kinderen om er te spelen en aan de buurtbewoners om er te verbroederen.

De bewoner van elke entiteit geniet van een onevenaarbaar wooncomfort, onder andere dankzij een aangepast ventilatiesysteem (type D) en een doorgedreven thermische- en geluidsisolatie. De appartementen beschikken over een plafondhoogte van 280cm, wat bijdraagt tot het ruimtegevoel.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort, met onder andere een moderne, uitgeruste keuken en een volledig ingerichte badkamer. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnige terras. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privatieve tuin. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

BEVEREN : BRUISENDE GEMEENTE

Residentie The George is gelegen in Vrasene, deelgemeente van Beveren, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Vrasene staat bekend om zijn jaarlijkse dorpsfestiviteiten: wielerwedstrijd, jaarmarkt, mosselfeest, enzovoort. Verder kunnen natuurliefhebbers genieten van de wandel- en fietsroutes in het aangrenzende polderlandschap.

Eén van de grootste troeven is de uitstekende inplanting: tussen Beveren, Sint-Gillis-Waas en Sint-Niklaas. Van hieruit bereikt u vlot de E34. Beveren is gelegen op slechts een kwartier fietsen. 

Wie Beveren wil verkennen, is zeker enkele dagen zoet. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld kasteel Cortewalle. Deze prachtige waterburcht dateert uit de 15e eeuw en is gelegen in een uitgestrekt park van 10 hectare. Ook het gemeentehuis van Beveren, dat gebouwd werd in 1863, is een mooi beschermd monument.
Naast deze culturele pareltjes kan u in Beveren ook genieten van de natuur. Zo kan u een fijne wandeling maken in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of het Groot Rietveld.

Beveren leeft! Dat merkt u aan de vele evenementen. De Beverse Feesten, die tijdens de maand augustus vallen, zijn een jaarlijkse traditie met talrijke optredens, kinder- en seniorennamiddagen, rommel- en feestmarkten, attracties en animaties. Tijdens de kerstvakantie kan u  zich uitleven op de grootste openluchtijspiste van het Waasland. 
Daarnaast kan u ook uw hart ophalen in de vele winkels. Beveren staat bekend als het grootste winkeldorp van Vlaanderen. U vindt er alle belangrijke winkelketens maar ook leuke, particuliere winkels. Beveren is op dat vlak een waar winkelparadijs. 

Beveren is een gemeente die werkelijk nooit verveelt!

THE GEORGE IS EEN SAMENWERKING VAN TWEE DOORWINTERDE PROJECTONTWIKKELAARS

Vanhalme en Brix beschikken samen over meer dan 20 jaar ervaring in het realiseren van residentiële woonprojecten. 
Ze zijn voortdurend op zoek naar de nieuwste bouwtechnieken om de kwaliteit van hun projecten te maximaliseren. Hun stokpaardje is duurzaamheid
De locaties van hun nieuwbouwprojecten zijn steeds slim gekozen, met een bijzondere aandacht voor  bereikbaarheid en nabijheid van faciliteiten.

Hun motto is ‘Vanhalme en Brix, uw woondroompartner!’ Ze combineren moeiteloos duurzaamheid, esthetiek en betaalbaarheid in al hun realisaties. 

Contacteer
ons