Project De Ster

Project De Ster

Hedendaags, kleinschalig nieuwbouwproject 

Bouwpromotor

Residentie De Ster is gelegen op het dorpsplein van Grembergen, in de onmiddellijke nabijheid van scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort. Vanuit deze eigentijdse, kleinschalige residentie heeft u zicht op de kerk.

Dit nieuwbouwproject omvat 5 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, 5 parkeerplaatsen en een gemeenschappelijke fietsen- en afvalberging.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, volledig uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Deze nieuwbouwresidentie is energiezuinig en voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een ventilatiesysteem type D en een doorgedreven thermische en akoestische isolatie en een aangepast ventilatiesysteem.

GREMBERGEN: AANGENAME DEELGEMEENTE VAN DENDERMONDE

Residentie De Ster is gelegen in Grembergen, waar het aangenaam vertoeven is. Het project is ingeplant middenin een oase van rust en in de nabijheid van allerlei faciliteiten. 
De gemeente werd vroeger (rond 1019) ‘Grenberga’ genoemd naar het oud-Vlaamse ‘Grend’, wat staat voor grind. De gemeentenaam betekent dus ‘kiezelzandheuvels’. Sedert 1977 is Grembergen één van de 7 deelgemeentes van Dendermonde.

Cultuurliefhebbers zullen ongetwijfeld genieten van de lokale, jaarlijkse festiviteiten: de reuzenstoet met bijhorende kermis of de ruiterprocessie te Sint-Elooi.
We vernoemen ook graag het achttiende eeuwse kasteel ‘Domein Hof ter Geesten’ met bijhorende park, waar u terecht kan voor een wandeling.y

Natuurliefhebbers kunnen genieten van fietstochten langs de Schelde of van wandelingen in de Grembergse Broek.
Wist u trouwens dat enkele bekende Vlamingen zoals Kürt Rogiers, Eddy De Mey en Greg van Avermaet Grembergen kozen als hun thuishaven?

Kortom, Grembergen is een gemeente die werkelijk iedereens hart kan stelen.

JARES

Jares is een residentiële ontwikkelaar met focus op kleinschalige, kwalitatieve woonprojecten.
Met hart en ziel werken zij aan uw thuis! De projecten worden gerealiseerd met aandacht voor architectuur, woonkwaliteit en duurzaamheid.
Het klein maar performant bedrijf zet hard in op langetermijnvisie door samenwerking met betrouwbare partners zoals Sax sanitaire, Goossens keukens en Van Hulle bouwservice.

Contacteer
ons