Project Castor Park

Project Castor Park

Centraal gelegen nieuwbouwproject gelegen in aangelegd park

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject situeert zich op een steenworp van de Grote Markt van Beveren en alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort.
Het project is ingeplant in een aangenaam park aangelegd met vijver en bankjes, welke bijdraagt tot een ongeëvenaarde oase van rust voor haar bewoners.

Castor Park biedt een gevarieerde mix van appartementen en woningen aan.

De 63 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers zijn verdeeld over 3 blokken (C, D en E). Bij elk appartement hoort een ondergrondse berging, welke is inbegrepen in de prijs.
Op de ondergrondse verdieping bevinden zich 75 autostaanplaatsen en drie gemeenschappelijke fietsenbergingen.

De 17 woningen met 3 of 4 slaapkamers zijn verdeeld over 2 blokken (A en B). De woningen in gebouw B beschikken over een inpandige garage. Tevens is er een mogelijkheid om een carport aan te kopen. Deze nieuwbouwwoningen dragen, met een maximum E-peil van 20, het label ‘bijna-energieneutraal’.

Dit nieuwbouwproject voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming en een ventilatiesysteem type D.

Elke woonentiteit wordt kwalitatief afgewerkt, aan de hand van het lastenboek. U geniet van een hoog niveau van wooncomfort, onder meer door een compleet uitgeruste keuken en badkamer en een ruim terras, dat naadloos aansluit bij de gezellige woonkamer. De woningen en gelijkvloers appartementen beschikken bovendien over een ruime, aangelegde tuin met tuinberging.

BEVEREN: BRUISENDE GEMEENTE

Castor Park is gelegen in Beveren, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Wie Beveren wil verkennen, is zeker enkele dagen zoet. Beveren is met zijn 8 deelgemeenten de grootste gemeente van Vlaanderen, na Antwerpen en Gent.

Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld kasteel Cortewalle. Deze prachtige waterburcht dateert uit de 15e eeuw en is gelegen in een uitgestrekt park van 10 hectare. Ook het gemeentehuis van Beveren, dat gebouwd werd in 1863, is een mooi beschermd monument.

Naast deze culturele pareltjes kan u in Beveren ook genieten van de natuur. Zo kan u een fijne wandeling maken in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of het Groot Rietveld.

Beveren leeft! Dat merkt u aan de vele evenementen. De Beverse Feesten, die tijdens de maand augustus vallen, zijn een jaarlijkse traditie met talrijke optredens, kinder- en seniorennamiddagen, rommel- en feestmarkten, attracties en animaties. Tijdens de kerstvakantie kan u  zich uitleven op de grootste openluchtijspiste van het Waasland.

Daarnaast kan u ook uw hart ophalen in de vele winkels. Beveren staat bekend als het grootste winkeldorp van Vlaanderen. U vindt er alle belangrijke winkelketens maar ook leuke, particuliere winkels. Beveren is op dat vlak een waar winkelparadijs.

Beveren is een gemeente die werkelijk nooit verveelt!

PROLAND REALISEERT KWALITATIEF, RESIDENTIEEL EN COMMERCIEEL VASTGOED

Projectontwikkelaar Proland staat bekend voor hun kwaliteitsvolle ontwikkelingen. Zij willen vooral nieuwbouwprojecten ontwikkelen met het oog op de toekomst zowel op het gebied van technologie, levenskwaliteit als energieverbruik.

De locaties van hun nieuwbouwprojecten zijn steeds slim gekozen, met een bijzondere aandacht voor een groene leefomgeving, bereikbaarheid en nabijheid van faciliteiten. Zodoende vindt jong en oud zijn gading. Men houdt ook steeds een naadloze aansluiting met de reeds bestaande omgeving voor ogen.

Deze projectontwikkelaar biedt u waar voor uw geld: comfortabele en duurzame woningen, die ook betaalbaar zijn.

Contacteer
ons