Woonproject Dahlia

Woonproject Dahlia

Luxueus en hedendaags nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Nieuwbouwproject Dahlia is uitstekend gelegen, op een steenworp van alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort.

Het project omvat 16 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en 4 woningen met 3 slaapkamers. Via de doorrit naast het gebouw heeft u toegang tot 9 bovengrondse autostaanplaatsen, een overdekte fietsenstalling en een inrit naar de ondergrondse parking met 22 garageboxen. Het appartementsgebouw bevat 3 ingangen, telkens met lift. Alle appartementen zijn voorzien van een terras. De gelijkvloers appartementen en de woningen genieten van een geprivatiseerde tuin met terras. De achtergelegen, gemeenschappelijke tuin met sfeerverlichting verzekert een groen uitzicht.

Er wordt bijzondere aandacht besteed aan het ecologische aspect van het project. De woningen en appartementen zijn bijna-energieneutraal en voldoen dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

Elke woonentiteit is voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, een doorgedreven thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper. Door het afwisselend spel van verspringende volumes en verschillende gevelmaterialen heeft WE-Architects een hedendaags, aantrekkelijk gebouw ontworpen. Er wordt gewerkt met verschillende type daken (plat en hellend). Hierdoor oogt de architectuur fris en modern maar ook huiselijk.

Kiezen voor Residentie Dahlia is opteren voor een duurzame ontwikkeling, energiekenmerken die de gemiddelde waarden overtreffen en een luxueuze afwerking. 

BUGGENHOUT : HET MIDDELPUNT VAN VLAANDEREN

Residentie Dahlia is gelegen in Buggenhout, het geografisch middelpunt van Vlaanderen. Deze bosgemeente heeft veel te bieden aan zijn inwoners. Buggenhout situeert zich op het middelpunt van Vlaanderen of het drie-provinciënpunt (tussen de provincies Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant).

De gemeente is vooral bekend om het Buggenhout-bos van 190 hectare en haar 500-jarige barokke boskapel. Het bos is een overblijfsel van een uitgestrekt boscomplex van duizenden hectaren groot. Het maakt onderdeel uit van het Europees beschermde Natura 2000-gebied 'Bossen van het zuidoosten van de Zandleemstreek'. Een extra trekpleister zijn de Galloway-runderen. Jaarlijks vindt hier de ‘Bosmarathon’ plaats. Buggenhout staat ook gekend voor haar brouwerijen en streekbieren Pauwel Kwak, Tripel Karmeliet, DeuS en de Malheur-bieren alsook voor haar eigen jeneverstokerij.

Eén van de grootste, jaarlijks evenementen is de Vastenvoettocht, waarbij er 25 kilometer wordt gewandeld voor het goede doel. Bewoners genieten daarenboven van alle faciliteiten: bibliotheek, scholen, banken, supermarkten, kappers, horeca, enzovoort. Verder kan de natuurliefhebber zijn hart ophalen in de vele fiets- en wandelroutes

BERG-INVEST STAAT VOOR VERTROUWEN EN DEGELIJKHEID

Berg-Invest is gespecialiseerd in de realisatie en ontwikkeling van nieuwbouwappartementen. De constante doorheen hun projecten is duurzame en tijdloze architectuur op centrale locaties. Zij mikken op kwalitatief bouwen met een bijzondere aandacht voor hoogwaardige materialen, ecologie, wooncomfort en een betere leefomgeving.

Gezien hun economisch gezonde bedrijfsstructuur en gedegen vakkennis zijn ze een stabiele, betrouwbare partner die een grote meerwaarde biedt bij nieuwbouwprojecten.

U verwacht als klant een onberispelijke kwaliteit, uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Berg-Invest staat hier borg voor. In samenspraak met u realiseert Berg-Invest uw appartement. U krijgt steeds wat u beloofd werd. De realiteit stemt overeen met het ontwerp.

Contacteer
ons