Residentie Kappelleken

Residentie Kappelleken

Hedendaags woonproject op uitstekende ligging

Bouwpromotor

Goed nieuws voor kopers: vanaf januari 2021 kan u de constructie aan 6% BTW heffing aankopen (de grond van nieuwbouw is nog altijd aan te kopen aan 10% registratierechten) mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit.

Dit hedendaags woonproject is uitstekend gelegen, nabij het centrum van Grembergen. In de onmiddellijke nabijheid treft u diverse handelszaken en openbaar vervoer. Voor een uitgebreider aanbod aan winkels kan u terecht in het centrum van het nabij gelegen Dendermonde.

U wordt meteen gecharmeerd door de tijdloze architectuur van dit woonproject, welke 5 woningen en 2 appartementen omvat. Dit project ontleent haar naam aan het beschermd monument ‘Kapelleke’, waarrond het project wordt gebouwd. Vanuit elke woonunit heeft u een prachtig zicht op dit authentiek monument.

Het appartementencomplex bestaat uit 3 bouwlagen. Op het gelijkvloers worden twee inpandige garages met eigen fietsenberging voorzien alsook een gemeenschappelijke afvalberging. Op elke verdieping situeert zich een 2-slaapkamerappartement met ruim terras.

Deze open bebouwingen met drie slaapkamers beschikken over een carport, een zonnig terras en een groendak.

Dit woonproject is Bijna-Energie-Neutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, een ventilatiesysteem type C+ en zonnepanelen.

Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek. 
Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. 

GREMBERGEN: AANGENAME DEELGEMEENTE VAN DENDERMONDE

Woonproject ‘Kapelleken’ is gelegen in Grembergen, waar het aangenaam vertoeven is. Het project is ingeplant middenin een oase van rust en in de nabijheid van allerlei faciliteiten.

 De gemeente werd vroeger (rond 1019) ‘Grenberga’ genoemd naar het oud-Vlaamse ‘Grend’, wat staat voor grind. De gemeentenaam betekent dus ‘kiezelzandheuvels’. Sedert 1977 is Grembergen één van de 7 deelgemeentes van Dendermonde.

Cultuurliefhebbers zullen ongetwijfeld genieten van de lokale, jaarlijkse festiviteiten: de reuzenstoet met bijhorende kermis of de ruiterprocessie te Sint-Elooi.
We vernoemen ook graag het achttiende eeuwse kasteel ‘Domein Hof ter Geesten’ met bijhorende park, waar u terecht kan voor een wandeling.

Natuurliefhebbers kunnen genieten van fietstochten langs de Schelde of van wandelingen in de Grembergse Broek.
Wist u trouwens dat enkele bekende Vlamingen zoals Kürt Rogiers, Eddy De Mey en Greg van Avermaet Grembergen kozen als hun thuishaven?

Kortom, Grembergen is een gemeente die werkelijk iedereens hart kan stelen.

KRAANVOGEL WOONPROJECT STAAT VOOR ERVARING EN INNOVATIE

Projectontwikkelingsbedrijf Kraanvogel  Woonprojecten werd in 2016 opgericht door Filip Leybaert en Chris Elewaut, die na jaren van succesvol samenwerken, besloten om de handen in elkaar te slaan.  

Gezien hun economisch gezonde bedrijfsstructuur en gedegen vakkennis zijn ze een stabiele, betrouwbare partner die een grote meerwaarde biedt bij nieuwbouwprojecten.
Kraanvogel is een ervaren en innovatieve partner, die u op een professionele manier begeleidt om uw individuele woonwensen te realiseren. Zij staan in het bijzonder bekend voor hun originele ontwerpen, met fraaie details, en hun traditioneel metsel- en timmerwerk volgens de regels van de kunst. U kan ook rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Dankzij hun praktische bouwkennis en verstandige calculaties, weten zij steeds weer het optimale uit uw budget te halen .

Contacteer
ons