Project Prosper Park

Project Prosper Park

Aangenaam en modern niewbouwproject in het centrum van Beveren

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject situeert zich op een steenworp van alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort.

Prosper Park omvat 53 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Op de ondergrondse verdieping situeren zich 54 privatieve autostaanplaatsen (sommigen met berging) en de gemeenschappelijke fietsenbergingen. Vooraan het gebouw wordt een gemeenschappelijke groenzone voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen.
Dit nieuwbouwproject voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, volledig uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, een ruim terras, enzovoort. De gelijkvloers appartementen beschikken over een grote, privatieve tuin.
Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

BEVEREN : BRUISENDE GEMEENTE

Prosper Park is gelegen in Beveren, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Wie Beveren wil verkennen, is zeker enkele dagen zoet. Beveren is met zijn 8 deelgemeenten de grootste gemeente van Vlaanderen, na Antwerpen en Gent.
Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld kasteel Cortewalle. Deze prachtige waterburcht dateert uit de 15e eeuw en is gelegen in een uitgestrekt park van 10 hectare. Ook het gemeentehuis van Beveren, dat gebouwd werd in 1863, is een mooi beschermd monument.

Naast deze culturele pareltjes kan u in Beveren ook genieten van de natuur. Zo kan u een fijne wandeling maken in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of het Groot Rietveld.
Beveren leeft! Dat merkt u aan de vele evenementen. De Beverse Feesten, die tijdens de maand augustus vallen, zijn een jaarlijkse traditie met talrijke optredens, kinder- en seniorennamiddagen, rommel- en feestmarkten, attracties en animaties. Tijdens de kerstvakantie kan u  zich uitleven op de grootste openluchtijspiste van het Waasland. Daarnaast kan u ook uw hart ophalen in de vele winkels. Beveren staat bekend als het grootste winkeldorp van Vlaanderen. U vindt er alle belangrijke winkelketens maar ook leuke, particuliere winkels. Beveren is op dat vlak een waar winkelparadijs. 

Beveren is een gemeente die werkelijk nooit verveelt!

VAN WELLEN REAL ESTATE DEVELOPMENT STAAT VOOR EEN KWALITATIEF EN ZORGELOOS EINDRESULTAAT 

Met drie generaties ervaring in de bouwsector wil firma Van Wellen kwalitatieve, moderne en spraakmakende projecten realiseren om zo mee te bouwen aan de stad van morgen.
Van Wellen Real Estate Development ontwikkelt stijlvolle future-proof woonprojecten op toplocaties. Hun kwalitatieve architectuur heeft de nodige aandacht voor ruimte, licht en groen. Hierbij gaan ze graag de uitdaging aan om de projecten duurzaam en energiezuinig te ontwikkelen, met oog voor mobiliteit en sociale dynamiek.

Contacteer
ons