Project BX9

Project BX9

Kwalitatief renovatieproject aan het Eilandje

Bouwpromotor

Residentie BX9 is uitstekend gelegen aan het Eilandje, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, scholen, grootwarenhuizen, enzovoort. U woont hier in het meest trendy gedeelte van Antwerpen, waar levensgenieters flaneren en genieten van een hapje en een drankje in de talrijke horeca zaken.

Deze kleinschalige residentie omvat 8 casco afgewerkte appartementen. Elk appartement is voorzien van een aangenaam terras. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privatieve tuin. De renovatie werd uitgevoerd volgens de regels van de kunst en voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt voorzien in een ventilatiesysteem type D.

De appartementen worden casco+ afgewerkt. Er wordt voorzien in ramen, isolatie, chape, vloerverwarming en elektriciteit. Verder zitten de toevoer- en afvoerleidingen klaar.

ANTWERPEN, HET NEW YORK VAN BELGIË

Antwerpen, the city of fashion en diamonds, is een absolute wereldstad. Als provinciehoofdstad telt deze gemeente het grootste inwonersaantal. Vanop het dak van het befaamde Museum Aan deStroom zie je onmiddellijk wat Antwerpen te bieden heeft: de op één na grootste haven van Europa, het rijke culturele verleden met onder meer de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Boerentoren, het Steen, het allermooiste station ter wereld, enzovoort. 

’t Stad leeft! Zo worden er talrijke evenementen georganiseerd in Antwerp Expo en kan u genieten van een groot aanbod aan jaarlijkse festiviteiten, met onder meer de Sinksenfoor, Antwerp Pride, de Rubensmarkt en de gerenommeerde  Kerstmarkt. In deze bruisende stad raakt men werkelijk nooit verveeld; u kan zich vermaken in de talrijke hippe cafés en winkels, stijlvolle restaurants, enzovoort. Zeker in het toeristisch hart rond de Groenplaats en Grote Markt, maar ook op het Zuid en het Eilandje is er voor elk wat wils.

Natuurliefhebbers kunnen ook hun hart ophalen in de diverse, mooi aangelegde parken: het Rivierenhof, het Boekenbergpark of het Nachtegalenpark. 
Heel de wereld is Zot van A!

MOVE: EEN BETROUWBARE BOUWPARTNER

Projectontwikkelaar MOVE is reeds jaren een gevestigde waarde in nieuwbouw- en renovatieprojecten in de provincie Antwerpen.

Hun ambitie is om kwalitatieve appartementen aan te bieden op de beste locaties.
Voor renovatieprojecten worden karaktervolle panden omgevormd naar de hedendaagse normen, tegen betaalbare prijzen.
Daarenboven wordt er bijzondere aandacht besteed aan energiezuinigheid, optimale indeling, authenticiteit en knappe materialen.

MOVE werkt met een eigen aannemersteam, samengesteld uit gespecialiseerde vakmannen. Dit garandeert steeds een kwaliteitsvolle afwerking, volgens de regels van de kunst.

Contacteer
ons