Residentie De Kozze

Residentie De Kozze

Energiezuinig en modern woonproject in het landelijke Steendorp

Bouwpromotor

Residentie De Kozze situeert zich aan de rand van Steendorp. Hier geniet u van een rustige, landelijke ligging, middenin de Wase natuur. U boet echter niet in qua faciliteiten: de residentie ligt op een steenworp van de pittoreske centra van Steendorp, Rupelmonde en Bazel. Van hieruit hebben bewoners een uitstekende verbinding met de E17 (Antwerpen en havengebied) en de N16 (Sint-Niklaas, Mechelen en Brussel).

Dit stijlvol nieuwbouwproject omvat 19 appartementen, verdeeld over 4 bouwlagen, en een afgesloten fietsenstalling. Het achterliggend gebouw voorziet in overdekte autostaanplaatsen met bijhorende afsluitbare berging.

Om de site harmonieus te laten versmelten met de omgeving, wordt er veel groen voorzien. Alle gedeeltes, die niet verhard worden voor toegankelijkheid en circulatie, zullen worden beplant.

Het project voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie en kan zich, met een maximum E-peil van 30, een bijna-energieneutraal (BEN) gebouw noemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een goed uitgeruste keuken, een ingerichte badkamer, aangepaste thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Elk appartement geniet van een zonnig terras of privatieve tuin. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

STEENDORP : LANDELIJKE DEELGEMEENTE VAN TEMSE

Residentie De Kozze is gelegen in Steendorp, deelgemeente van Temse, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Dit pittoreske dorpje is ingeplant op de linkeroever van De Schelde. Natuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het uitgestrekte natuurgebied (De Roomkouter of het Kijkverdriet) met talrijke wandel- en fietspaden. Kinderen kunnen zich uitleven in het Gelaagpark.

Steendorp heeft een rijke geschiedenis. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld het Fort van Steendorp. Dit 19e-eeuwse fort fungeert vandaag als beschermd monument en natuurgebied met een divers aanbod aan planten- en diersoorten. Het Fort kan, onder begeleiding, bezocht worden op vaste bezoekmomenten. Het wandeltraject rond het Fort is uiteraard permanent bewandelbaar. Naast deze culturele parel, kan u de gezellige dorpssfeer van Steendorp ook opsnuiven tijdens het jaarlijkse carnaval met als centraal thema de dorpsreus Keizer Karel I.

De bruisende gemeente Temse heeft een uitgebreid aanbod aan cafés, restaurants, winkels, scholen, supermarkten, enzovoort. Verder kan u ook uw hart ophalen in één van de grootste winkelcentra van het land: Waasland Shoppingcenter te Sint-Niklaas. 

GES WIL VOORUITSTREVENDE PROJECTEN REALISEREN MET EEN EIGEN, HEDENDAAGS ACCENT

De bouwfirma “GES” is ontstaan door de gedrevenheid en ambitie van 2 enthousiaste jeugdvrienden uit het Waasland, beiden gediplomeerd als industrieel ingenieur bouwkunde en met elk een uitgebreide ervaring binnen de bouwsector (onder andere werfleiding, projectleiding, zaakvoederschap van een bouwonderneming). Met hun gebundelde kennis van de nieuwste hedendaagse bouwtechnieken brengen zij een uniek verhaal en eigen identiteit.

Hun professionele doelstelling is om binnen het Waasland een nieuwe impuls te geven aan alles wat met bouwen, wonen en architectuur te maken heeft. 

GES wil vooruitstrevende projecten realiseren met een eigen, hedendaags accent. Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in al hun realisaties. 

Door met zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers samen te werken, en zelf alle facetten van het werfgebeuren van kortbij op te volgen, is de overtuiging groot dat “GES” een merkbare meerwaarde zal creëren op de projectmarkt.

Contacteer
ons