Project Anguila

Project Anguila

Modern, prestigieus nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Nieuwbouwproject Anguila is gelegen aan het Donkmeer in Berlare, het mooiste meer van Vlaanderen. Dit groen paradijs is uitstekend ingeplant tussen Gent en Dendermonde. In de onmiddellijke nabijheid tref je een gevarieerd aanbod aan horeca, op tien minuten sta je met de fiets in het levendige dorpscentrum met alle nodige faciliteitenNatuurliefhebbers kunnen genieten van de talrijke wandel- en fietsroutes. 
De naam van de residentie betekent ‘paling’ in het Latijn en verwijst naar de palinghandel waarvoor dit dorp gekend staat.

Residentie Anguila bestaat uit 18 high-end appartementen met twee of drie slaapkamers, verdeeld over drie urban villa’s om alle units maximaal te laten genieten van het prachtige uitzicht over het meer. Op de ondergrondse verdieping bevinden zich 27 autostaanplaatsen en 20 private bergingen. Verder werden er bovengronds enkele bezoekersparkeerplaatsen voorzien. 

Dit nieuwbouwproject voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie en is bijna-energieneutraal. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een uitgebreide thermische isolatie, vloerververwarming en een ventilatiesysteem type C+.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, volledig uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. Bovendien beschikt elk appartement over een ruim, zonnig terras.

De appartementen werden luxueus en tot in de puntjes afgewerkt met duurzamekwalitatieve materialen en moderne toestellen. Als koper hebt u zelf inspraak over de inrichting en afwerking van het appartement. 

‘Genieten van het alom aanwezige water en de natuur’ daarvoor staat residentie Anguila.

Contacteer
ons