Residentie Viergemeet

Residentie Viergemeet

Goed gelegen nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Dit tijdloos, modern woonproject is gelegen in een groene wijk, dichtbij centrum-Beveren. In de onmiddellijke nabijheid treft u scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort.
Het gebouw is ingeplant in een nieuw parkgebied, bestaande uit een openbare groenzone, een grote vijver en enkele speeltuinen. Deze groenzone zal verkeersvrij blijven aangezien het gemotoriseerd verkeer zich enkel tot aan de rand van het project mag begeven. U komt dus terecht in een aangename woonomgeving.

De vierde en laatste fase van dit project bestaat uit twee blokken met zeer ruime appartementen.
Blok Noord-Oost en blok Oost tellen respectievelijk 30 en 25 ruime appartementen, telkens met 1, 2 of 3 slaapkamers. In totaal zijn er 56 ondergrondse garageboxen.

BEVEREN: BRUISENDE GEMEENTE

Residentie Viergemeet is gelegen in Beveren, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Wie Beveren wil verkennen, is zeker enkele dagen zoet. Beveren is met zijn 8 deelgemeenten de grootste gemeente van Vlaanderen, na Antwerpen en Gent.
Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld kasteel Cortewalle. Deze prachtige waterburcht dateert uit de 15e eeuw en is gelegen in een uitgestrekt park van 10 hectare. Ook het gemeentehuis van Beveren, dat gebouwd werd in 1863, is een mooi beschermd monument.

Naast deze culturele pareltjes kan u in Beveren ook genieten van de natuur. Zo kan u een fijne wandeling maken in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of het Groot Rietveld.
Beveren leeft! Dat merkt u aan de vele evenementen. De Beverse Feesten, die tijdens de maand augustus vallen, zijn een jaarlijkse traditie met talrijke optredens, kinder- en seniorennamiddagen, rommel- en feestmarkten, attracties en animaties. Tijdens de kerstvakantie kan u  zich uitleven op de grootste openluchtijspiste van het Waasland. 
Daarnaast kan u ook uw hart ophalen in de vele winkels. Beveren staat bekend als het grootste winkeldorp van Vlaanderen.
U vindt er alle belangrijke winkelketens maar ook leuke, particuliere winkels. Beveren is op dat vlak een waar winkelparadijs. 

Beveren is een gemeente die werkelijk nooit verveelt! Kortom de gemeente bij uitstek om te investeren in vastgoed!

Contacteer
ons