Project Gérard

Project Gérard

Stijlvolle nieuwbouwwongingen -en appartementen

Bouwpromotor

Nieuwbouwproject Gérard situeert zich op wandel- en fietsafstand van talrijke faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, enzovoort.

Dit toonaangevend project valt meteen op dankzij de inspringende terrassen en grote raampartijen. Het omvat 4 woningen, 16 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, een kantoorruimte, 24 ondergrondse parkeerplaatsen, 13 private bergingen, fietsenstaanplaatsen (ook voor elektrische fietsen) en een gemeenschappelijke afvalberging. 
Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de mooie binnentuin. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen.

Het woonproject is Bijna-Energie-Neutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, een ventilatiesysteem type C+ en een individuele lucht-water-warmtepomp.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, enzovoort. Alle woonunits beschikken over een aangenaam terras. De bewoners van de woningen en de gelijkvloers appartementen beschikken daarenboven nog over een privatieve tuin. 
Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

RUPELMONDE: VERRASSENDE GEMEENTE

Nieuwbouwproject Gérard is gelegen in Rupelmonde, waar het aangenaam wonen is.
In Rupelmonde, de ‘kleine Mercatorstede aan de Schelde’, vind je een aantal verrassende bezienswaardigheden op een geconcentreerde oppervlakte.

De Graventoren is een overblijfsel van de waterburcht uit de 12e eeuw. De getijdenmolen dateert van 1517 en bevat één van de grootste binnenwaterraderen van Europa. 
Het Mercatorplein, waar het project zich situeert, is ook een historisch belangrijke plaats in Rupelmonde. Hier vindt u het standbeeld van de bekende wetenschappelijke kosmograaf, Gerardus Mercator, waarnaar het project genoemd is. 

Naast deze historische pareltjes, heeft Rupelmonde ook heel wat te bieden voor de natuurliefhebbers. Zo kan u een fijne wandeling maken in de Polders van Kruibeke, het natuurgebied ‘het Kortbroek’ en het Mercatoreiland.
Rupelmonde beschikt over een brede waaier aan faciliteiten : horeca, winkels, scholen, enzovoort.

 

Contacteer
ons