Woonerf De Kreek

Woonerf De Kreek

Hededaags en stijlvol nieuwbouwproject dichtbij het cerntrum

Bouwpromotor

Woonerf De Kreek is gelegen aan het Saleghems Krekengebied en garandeert dus de nodige rust en groen vergezicht. De 12 nieuwbouwwoningen zijn opgetrokken in een hedendaagse maar tijdloze architectuur. De site is opgedeeld in 2 zones : de ene zone grenst aan de straat, met zicht op het natuurgebied, de andere zone bevindt zich in een autoluwe straat. 

Er werd bijzondere aandacht besteed aan een kwalitatieve, smaakvolle afwerking. De woningen zullen voldoen aan de strengste energetische normen en dus bijna energie neutraal zijn. 

De architect tekende een slimme configuratie uit, die optimaal gebruik maakt van de bewoonbare oppervlakte. Zo zal u op het gelijkvloers kunnen genieten van een ruime en lichtrijke living (50m²), die toegang geeft tot de tuin met terras en van een volledig uitgeruste keuken met kookeiland. Verder voorziet de gelijkvloerse verdieping ook enkele praktische ruimtes zoals een berging, een toilet en een inkomhal. Aan de woning bevindt zich ook een in hout afgewerkte carport. 
De eerste verdieping herbergt een royale master bedroom en 2 extra slaapkamers. De badkamer is voorzien van dubbel lavabomeubel, douche en ligbad. Tenslotte werd er ook een apart toilet voorzien. 

Er wordt afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper. U kan ook opteren voor totaalafwerking (inclusief schilderwerken, tuininrichting, maatkasten, enzovoort). De projectontwikkelaar is erin geslaagd om een perfect evenwicht te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid. De nieuwbouwwoningen van woonsite de Kreek zijn de ideale gezinswoning bij uitstek !

MEERDONK : WONEN IN DE OMGEVING VAN NATUURGEBIED

Woonerf De Kreek is gelegen in Meerdonk, deelgemeente van Sint-Gillis-Waas, waar het aangenaam en rustig wonen is. 

De dorpsnaam ‘Meerdonk’ betekent ‘zandige verhoging’ en verwijst naar de vroegere economische activiteit, met name de ontginning van turf, gebruikt als brandstof en voor zoutwinning. In 1584 zette een grote overstroming het grootste deel van de Meerdonkse polders onder water. Hierdoor ontstond het Saleghem Krekengebied, een ware trekpleister voor wandelaars en natuurliefhebbers. De Sint-Corneliuskerk met haar eeuwenoude paardenkastanjeboom en enkele beeldhouwwerken dateert uit 1834.

De gemeente biedt verder alle nodige basisfaciliteiten: bibliotheek, school, bank, supermarkt, kapper, enzovoort.  

Meerdonk maakt deel uit van de bruisende gemeente Sint-Gillis-Waas, met een uitgebreid aanbod aan horecazaken en winkels. Gezien de ligging aan de Nederlandse grens, maken de inwoners gretig gebruik van de mogelijkheid om eens een dagje te kuieren in Hulst. Iets verder gelegen maar toch nog dichtbij, zijn de steden Sint-Niklaas en Antwerpen. Antwerpen is een shoppingparadijs, waar u ook kan genieten van een uitgebreid en gediversifieerd uitgaansleven, vele evenementen, parken en culturele uitstappen. 

 

Contacteer
ons