Project Markt 36

Project Markt 36

Karaktervol nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Luxueus nieuwbouwproject met knappe architectuur, gelegen op een absolute toplocatie, op de Markt van Lokeren.

Op wandelafstand treft u winkels, openbaar vervoer, scholen, warenhuizen, enzovoort. Van hieruit heeft u ook een uitstekende verbinding naar de oprit van de E17. Het station ligt op wandelafstand.

Residentie Markt 36 bestaat uit 2 gebouwen, waarvan het eerste gebouw is ingeplant aan de Markt zelf.
Hier treft u één handelsruimte en 3 gigantische, luxueus afgewerkte appartementen met een bewoonbare oppervlakte van minstens 166m² alsook een ruime parkeergarage met 6 garageboxen, 11 autostaanplaatsen en 9 bergingen.

Gebouw B is ingeplant aan de Stadswaag en omvat 12 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers.

Deze nieuwbouwresidentie is bijna-energieneutraal (E-peil 20) en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. 
Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een ventilatiesysteem type D, een warmtepomp, zonnepanelen, doorgedreven akoestische isolatie en super-isolerend glas.

Daarenboven beschikt elk appartement over een royaal, zonnig terras.

Dit nieuwbouwproject is een absolute topper omwille van de hoogstaande afwerking, het comfortabele binnenklimaat en de aangename leefomgeving.

Het voldoet aan de voorwaarden om de constructie aan 6% BTW heffing aan te kopen (de grond van nieuwbouw is nog altijd aan te kopen aan 10% registratierechten) mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit.

Contacteer
ons