Project Margritte

Project Margritte

Hedendaags nieuwbouwproject gelegen in het centrum

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject is goed bereikbaar door haar ligging in de Dorpstraat, die een interessante verbinding vormt tussen Temse en Waasmunster. Daarenboven liggen de op-en-afritten van de E17 vlakbij.

 De residentie ontleent haar naam aan de gelijknamige bloem en aan de nabijgelegen Sint-Margarethakerk.
De achterliggende gedachte bij projectontwikkelaar Berg-Invest is het duurzaam bouwen vanuit de overtuiging, dat dit leidt tot een betere leefomgeving, een comfortabel binnenklimaat en daarmee ook een kwalitatief goede woning.

 Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan het ecologische aspect van het gebouw door onder andere een doorgedreven thermische isolatie, een aangepast ventilatiesysteem (type D) en super-isolerend glas.

Residentie Margritte bestaat uit 20 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Via de doorrit in het gebouw heeft u toegang tot de 23 ondergrondse autostaanplaatsen en 20 privatieve bergingen.
De bewoner van elke entiteit geniet van een onevenaarbaar wooncomfort. Onder andere dankzij een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, een doorgedreven akoestische isolatie, super-isolerend glas en een state of the art ventilatiesysteem (type D). Daarenboven beschikt elk appartement over een terras.
Kiezen voor Residentie Margritte is opteren voor een duurzame ontwikkeling, waarvan de energiekenmerken de gemiddelde waarden overtreffen. De grootste troeven zijn ongetwijfeld de luxueuze afwerking, de aangename leefomgeving en het comfortabele binnenklimaat.

ELVERSELE: LANDELIJK DORP AAN DE DURME

Residentie Margritte is gelegen in Elversele, deelgemeente van Temse, waar het aangenaam en rustig wonen is.
Deze deelgemeente van Temse is ideaal gelegen op de grens van Sint-Niklaas, Tielrode, Waasmunster en de Durme. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding naar Gent, Antwerpen en Brussel. 

Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld de Sint-Margarethakerk. Deze 15e eeuwse kerk wordt gekenmerkt door haar authentieke muurschildering (als enige in het Waasland). 
Elversele staat ook bekend om de nabijgelegen Mirabrug, die het landelijke dorp verbindt met Hamme, waar u het mooie gebied van de Durmevallei kan bezoeken. Verder kan u ook een fijne wandeling maken langs het Hof ter Elst, dat dateert uit 1648, en Huis De Fortune, een 18e eeuws burgerhuis.

Naast deze culturele pareltjes, kan u de sfeer in Elversele ook opsnuiven tijdens de Elverseelse feesten. Deze jaarlijkse traditie vindt plaats in mei, waarbij u kan genieten van optredens, rommelmarkten en talrijke animaties voor jong en oud.

 Bent u op zoek naar faciliteiten? De bruisende gemeente Temse heeft een uitgebreid aanbod aan cafés, restaurants, winkels, scholen, supermarkten, enzovoort. Verder kan u ook uw hart ophalen in één van de grootste winkelcentra van het land: Waasland Shoppingcenter te Sint-Niklaas. 

BERG-INVEST

Berg-Invest is gespecialiseerd in de realisatie en ontwikkeling van nieuwbouwappartementen.
De constante doorheen hun projecten is duurzame en tijdloze architectuur op centrale locaties. Zij mikken op kwalitatief bouwen met een bijzondere aandacht voor hoogwaardige materialen, ecologie, wooncomfort en een betere leefomgeving.
Gezien hun economisch gezonde bedrijfsstructuur en gedegen vakkennis zijn ze een stabiele, betrouwbare partner die een grote meerwaarde biedt bij nieuwbouwprojecten.
U verwacht als klant een onberispelijke kwaliteit, uitgevoerd volgens de regels van de kunst. Berg-Invest staat hier borg voor. In samenspraak met u realiseert Berg-Invest uw appartement.
U krijgt steeds wat u beloofd werd. De realiteit stemt overeen met het ontwerp.

Contacteer
ons