Wij ontzorgen alle actoren in het nieuwbouwproces van A tot Z.

U bent grondeigenaar, aannemer, projectontwikkelaar of promotor en heeft advies nodig bij uw ontwikkel- en/of verkoopambities? Veelal is het een lang traject van het aankopen van een grond tot de realisatie en verkoop van het project. Om de verkoopbaarheid van een project goed te kunnen toetsen, is het cruciaal om vanaf het begin betrokken te zijn. We weten namelijk als geen ander hoe een nieuwbouwproject optimaal in de markt gezet moet worden. Huyzen is dé ideale sparring partner.

Dankzij onze kritische en ervaren kijk op uw dossier komt u tot betere inzichten en wordt een vastgoedtransactie of bouwdroom lucratiever. Ons enthousiast en ervaren team staat klaar om u bij te staan bij de verkoop en aankoop van een projectgrond, bij de effectieve projectontwikkeling alsook bij de commercialisatie van de nieuwbouwunits. Wij ontzorgen alle actoren in het nieuwbouwproces van A tot Z.

Ontdek onze werkingsregio

Huyzen Vastgoedgroep is actief in regio Antwerpen, het Waasland, de Kempen, de Denderstreek en Gent. Met onze 6 strategisch ingeplante kantoren vormen we een sterk kantorennetwerk, die beschikt over lokale expertise.

Onze kantoren

Contacteer
ons