Villa Hortensia

Villa Hortensia

Bouwpromotor

Villa Hortensia is een neogotisch herenhuis anno 1912 met een indrukwekkend karakter. Dit prachtig kasteel geniet van Scheldezicht en is uiterst rustig gelegen, middenin een prachtig park.

In Burcht betaal je als inwoner slechts 2,5% gemeentebelasting. In de nabijheid tref je alle faciliteiten (winkels, openbaar vervoer, grootwarenhuizen, scholen, enzovoort). Hier woon je op een steenworp van Antwerpen.

Het kasteel werd omgevormd tot 9 ruime appartementen met 2 of 3 slaapkamers en werd volledig vernieuwd met hoogwaardige materialen zoals een visgraat parketvloer. De authentieke elementen waaronder hoge plafonds, originele sierlijsten en open haarden welke het statige karakter van de leefruimtes versterken, worden behouden.

De gezellige woonkamers beschikken over een hyper geïnstalleerde keuken en een eetkamer. De badkamers met marmeren vloeren werden voorzien van een inloopdouche en/of ligbad.


De grote terrassen werden vervaardigd uit tropisch hardhout en kijken uit op de mooi aangelegde, gemeenschappelijke tuin. De appartementen op het gelijkvloers genieten van een privé tuin. Het gebouw straalt warme luxe uit en is voorzien van alle moderne comfort.

Contacteer
ons