Residentie Wimbledon

Residentie Wimbledon

Smaakvol en goedgelegen nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject situeert zich op een steenworp van alle nodige faciliteiten: scholen, winkels, openbaar vervoer, enzovoort. 
Nieuwbouwresidentie Wimbledon is mooi geïntegreerd in het straatbeeld dankzij de stijlvolle combinatie van lichte en donkere gevelstenen en de elegante betonnen terrassen en ijzeren balustrades. Deze materialen zorgen niet alleen voor een esthetische meerwaarde maar scoren ook hoog op het vlak van duurzaamheid.

Residentie Wimbledon omvat 11 comfortabele appartementen met één, twee of drie slaapkamers verdeeld over drie bouwlagen, 11 autostaanplaatsen en 11 bergingen. Het gebouw werden ontworpen met aandacht voor het comfort van haar bewoners en met respect voor de omgeving. 

Deze nieuwbouwresidentie is zeer energiezuinig en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van ventilatiesysteem type C.
Elke woonentiteit is hoogwaardig afgewerkt en voorziet in een grote leefruimte met open ingerichte keuken, extra berging, ruime slaapkamers en een modern ingerichte badkamer.

De appartementen zijn bereikbaar via de lift of trap en beschikken allen over een ruim terras.
U koopt een duurzaam en kwalitatief afgewerkt nieuwbouwappartement in een aangename woonomgeving.

SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE: AANGENAME DEELGEMEENTE VAN DENDERMONDE

Residentie Wimbledon is gelegen in Sint-Gillis-bij-Dendermonde, waar het bijzonder aangenaam wonen is. De gemeente staat bekend voor enkele eeuwenoude tradities. Zo vindt er jaarlijks, in augustus, de Vemmekensspoeling plaats maar ook de jaarmarkt, in juni, draagt bij tot de leuke dorpssfeer.

Een unicum in deze deelgemeente is de Cinema Albert, waar filmfanaten terecht kunnen. Andere bezienswaardigheden zijn de Sint-Gillis-Buitenkerk en het Oorlogsmonument ter nagedachtenis van de slachtoffers van wereldoorlog I. 

Voor natuurliefhebbers is het heerlijk vertoeven in Sint-Gillis: door dit dorp loopt de fietsroute ‘Denderende steden’. Sportieve inwoners kunnen terecht in het ‘Sportcentrum’, de grootste sportinfrastructuur van grootregio Dendermonde. 

Indien u nood heeft aan extra festiviteiten, kan u steeds uw gading vinden in de nabijgelegen stad Dendermonde. Om de 10 jaar vindt daar de Ommegang van het Ros Beiaard plaats. De volgende editie staat gepland op 24 mei 2020. Een ander niet te missen evenement is de jaarlijkse (op de eerste zondag van september) Bloemencorso, een stoet van sierlijke en fantasierijke praalwagens. De stad is ook een waar shoppingparadijs, waar u tussendoor kan genieten van één van de vele terrasjes en restaurants.
 

HOMEBUILDING GROUP: PASSIE VOOR ARCHITECTUUR, DESIGN & DUURZAAMHEID

Sedert 2007 realiseerde Homebuilding Group reeds meer dan 531 appartementen en 15 woningen. Deze promotor denkt graag ‘outside the box’; ze zijn zich bewust van een snel veranderende wereld. Ze spelen in op de toenemende schaarste van ruimte door een slimme configuratie van de woonruimtes. 

Naast kennis en ervaring, beschikken zij ook over een bijzondere passie voor architectuur. Daarom werken ze met een zorgvuldig geselecteerd team van architecten, ingenieurs en aannemers. Optimaal leefcomfort staat centraal in al hun ontwerpen. 
De rode draad doorheen al hun projecten is het creëren van een aangename leefomgeving, op maat van de klant.

 

 

 

Contacteer
ons