Residentie parkzicht

Residentie parkzicht

Energiezuinig en modern woonproject in het landelijke Steendorp

Bouwpromotor

Residentie Parkzicht is rustig en landelijk gelegen, aan de rand van Steendorp. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding met de E17 (Antwerpen en havengebied) en de N16 (Sint-Niklaas, Mechelen en Brussel) en de dorpscentra van Steendorp, Rupelmonde en Bazel. Hier vindt u alle nodige faciliteiten: winkels, scholen, openbaar vervoer, enzovoort.

Dit stijlvol nieuwbouwproject omvat 12 appartementen met 2 of 3 slaapkamers en een ondergrondse parkeergarage met 12 autostaanplaatsen, 12 kelderbergingen, een fietsenstalling en een afvallokaal.
In de gemeenschappelijke tuin kunnen kinderen spelen en bewoners verbroederen.

Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D, die bijdragen tot de energiezuinigheid van de woonunits.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een goed uitgeruste keuken, een ingerichte badkamer, aangepaste thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

STEENDORP: LANDELIJKE DEELGEMEENTE VAN TEMSE

Residentie Parkzicht is gelegen in Steendorp, deelgemeente van Temse, waar het aangenaam en rustig wonen is.
Dit pittoreske dorpje is ingeplant op de linkeroever van De Schelde. Natuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het uitgestrekte natuurgebied (De Roomkouter of het Kijkverdriet) met talrijke wandel- en fietspaden. Kinderen kunnen zich uitleven in het Gelaagpark.

Steendorp heeft een rijke geschiedenis. Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld het Fort van Steendorp. Dit 19e-eeuwse fort fungeert vandaag als beschermd monument en natuurgebied met een divers aanbod aan planten- en diersoorten. Het Fort kan, onder begeleiding, bezocht worden op vaste bezoekmomenten. Het wandeltraject rond het Fort is uiteraard permanent bewandelbaar.

Naast deze culturele parel, kan u de gezellige dorpssfeer van Steendorp ook opsnuiven tijdens het jaarlijkse carnaval met als centraal thema de dorpsreus Keizer Karel I.
De bruisende gemeente Temse heeft een uitgebreid aanbod aan cafés, restaurants, winkels, scholen, supermarkten, enzovoort. Verder kan u ook uw hart ophalen in één van de grootste winkelcentra van het land: Waasland Shoppingcenter te Sint-Niklaas. 

YD-PROJECTS HEEFT DE VISIE EN PASSIE OM UW LEVENSKWALITEIT TE VERBETEREN

Ze erkennen en respecteren de ziel, eigenheid en verleden van elk pand en elke buurt. Ze creëren slimme, comfortabele plekken.

Plekken waar u zorgeloos kunt genieten van de nodige luxe. Zij waken erover dat hun projecten creatief worden opgedeeld en vervolgens met de hoogste afwerkingsgraad worden opgeleverd.

Energiezuinigheid speelt een belangrijke rol, waarbij er steeds naar de meest spaarzame en ecologische oplossing wordt gestreefd. 

YD-Projects zorgt voor u.

Contacteer
ons