Residentie Park Den Blijk

Residentie Park Den Blijk

Stijlvol, energiezuinig nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Het project omvat 26 hoogwaardig afgewerkte, energiezuinige appartementen met verschillende ingangen, telkens met eigen lift en traphal. Er werd ruim aandacht geschonken aan de functionele parkeerplaatsen, praktische bergingen en voldoende fietsenstalling.

Alle appartementen hebben een ruim terras, meestal met een exclusief parkzicht. Elke bewoner van een gelijkvloers appartement geniet van een geprivatiseerde tuin met terras.

Elke entiteit biedt een kwaliteitsvolle woongelegenheid en is voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, aangepaste akoestische isolatie, een geautomatiseerd ventilatiesysteem, een individuele verwarming, enz.

Er wordt afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen aan de hand van het unieke StreetEasy concept. U kiest één van de drie beschikbare stijlen en de ontwikkelaar doet de rest. Zo krijgt u een appartement naar uw smaak, afgewerkt met hoogwaardige materialen én blijft u binnen budget!
De projectontwikkelaar is erin geslaagd om een perfect evenwicht te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid.

Als nieuwbouwspecialist konden wij een belangrijke meerwaarde betekenen bij de commercialisatie van dit project. Dit nieuwbouwproject is inmiddels succesvol uitverkocht.

Contacteer
ons