Residentie Leon

Residentie Leon

Tijdloos en modern woonproject

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, sportpark Beveren, enzovoort. 

De achterliggende gedachte bij projectontwikkelaar GES Invest Projects is om het gehele complex aangenaam en harmonieus te laten samengaan met de omgeving, door zoveel mogelijk groen te voorzien. De overdekte autostaanplaatsen en fietsenstallingen worden voorzien van een groendak. Achteraan wordt een gemeenschappelijke groene zone voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen.

Residentie Léon is een kleinschalige residentie dat 11 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 11 overdekte staanplaatsen met bijhorende afsluitbare berging en een overdekte fietsenstalling omvat.  

Deze nieuwbouwresidentie voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie en kan zich met een maximum E-peil van 30 een Bijna-Energie-Neutraal gebouw noemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen en een ventilatiesysteem type C+.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, thermische en akoestische isolatie, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnige terras. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privatieve tuin. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.
Kiezen voor Residentie Léon is opteren voor een duurzame ontwikkeling, waarvan de energiekenmerken de gemiddelde waarden overtreffen.

BEVEREN : BRUISENDE GEMEENTE

Residentie Léon is gelegen in Beveren, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Wie Beveren wil verkennen, is zeker enkele dagen zoet. Beveren is met zijn 8 deelgemeenten de grootste gemeente van Vlaanderen, na Antwerpen en Gent.
Eén van de belangrijkste bezienswaardigheden is ongetwijfeld kasteel Cortewalle. Deze prachtige waterburcht dateert uit de 15e eeuw en is gelegen in een uitgestrekt park van 10 hectare. Ook het gemeentehuis van Beveren, dat gebouwd werd in 1863, is een mooi beschermd monument.

Naast deze culturele pareltjes kan u in Beveren ook genieten van de natuur. Zo kan u een fijne wandeling maken in het Hof ter Saksen, de Grote Geule of het Groot Rietveld.
Beveren leeft! Dat merkt u aan de vele evenementen. De Beverse Feesten, die tijdens de maand augustus vallen, zijn een jaarlijkse traditie met talrijke optredens, kinder- en seniorennamiddagen, rommel- en feestmarkten, attracties en animaties. Tijdens de kerstvakantie kan u  zich uitleven op de grootste openluchtijspiste van het Waasland. Daarnaast kan u ook uw hart ophalen in de vele winkels. Beveren staat bekend als het grootste winkeldorp van Vlaanderen. U vindt er alle belangrijke winkelketens maar ook leuke, particuliere winkels. Beveren is op dat vlak een waar winkelparadijs. 

Beveren is een gemeente die werkelijk nooit verveelt!

GES WIL VOORUITSTREVENDE PROJECTEN REALISEREN MET EEN EIGEN, HEDENDAAGS ACCENT

De bouwfirma “GES” is ontstaan door de gedrevenheid en ambitie van 2 enthousiaste jeugdvrienden uit het Waasland, beiden gediplomeerd als industrieel ingenieur bouwkunde en met elk een uitgebreide ervaring binnen de bouwsector (onder andere werfleiding, projectleiding, zaakvoederschap van een bouwonderneming). Met hun gebundelde kennis van de nieuwste hedendaagse bouwtechnieken brengen zij een uniek verhaal en eigen identiteit.

Hun professionele doelstelling is om binnen het Waasland een nieuwe impuls te geven aan alles wat met bouwen, wonen en architectuur te maken heeft. 

GES wil vooruitstrevende projecten realiseren met een eigen, hedendaags accent. Energiezuinigheid en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers in al hun realisaties. 

Door met zorgvuldig geselecteerde partners en leveranciers samen te werken, en zelf alle facetten van het werfgebeuren van kortbij op te volgen, is de overtuiging groot dat “GES” een merkbare meerwaarde zal creëren op de projectmarkt.

 

Contacteer
ons