Residentie Gilles

Residentie Gilles

Kleinschalig, energiezuinig nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Nieuwbouwresidentie Gilles situeert zich op wandelafstand van handelszaken, openbaar vervoer (trein en bus), sportfaciliteiten en allerhande voorzieningen. 

Het gebouw heeft een sobere, moderne architectuur waardoor ze een tijdloze klasse uitstraalt.
Dit nieuwbouwproject zal bestaan uit 3 bouwlagen met elk 3 appartementen, in totaal dus 9 zeer energiezuinige appartementen.

Elke woonunit werd modern ingericht, met de nodige aandacht voor lichtinval en kwalitatieve afwerking. De bewoners beschikken over een volledig geïnstalleerde keuken, een modern uitgeruste badkamer, 2 slaapkamers en een westelijk of zuidwestelijk georiënteerd terras. 

Deze nieuwbouwresidentie is Bijna Energie Neutraal dankzij de nieuwste technologieën en onder andere ventilatiesysteem type D. 
Het gebouw beschikt over een ondergrondse parking waar u de mogelijkheid heeft een autostaanplaats en berging aan te kopen.

DENDERMONDE: BRUISENDE STAD AAN DE DENDER

Residentie Gilles situeert zich in het levendige Dendermonde, langs de verbindingsweg naar Sint-Gillis-bij-Dendermonde. 
Dendermonde staat bekend om zijn rijke cultuurgeschiedenis. In 1995 werd het Ros Beiaardbeeld ingeplant op het rond punt tussen de Brusselsestraat en het spoorwegviaduct.

Om de tien jaar vindt de ommegang van het Ros Beiaard plaats. Dit is een groot volksfeest voor elke inwoner van Dendermonde en zijn 7 deelgemeentes.

Eén van de leukste stadsevenementen is ongetwijfeld de Bloemencorso, die jaarlijks plaatsvindt op de eerste zondag van september, waarbij een tiental verenigingen hun bebloemde praalwagens uitstallen. Het Begijnhof van Dendermonde, dat in stand wordt gehouden door vrijwilligers, behoort zelfs tot het Unesco Werelderfgoed. Ook het Stadhuis en de Onze-Lieve-Vrouwekerk zijn één van de vele toeristische trekpleisters, zoals ook Sint-Gillis-bij-Dendermonde.

Daarenboven is Dendermonde een waar shoppingparadijs dankzij haar uitgebreid aanbod aan winkels, terrasjes en stadsparkings. De natuurliefhebber kan genieten van een aangename fietstocht langs de Dender. 

Kortom: Dendermonde is een stad waar u zich werkelijk nooit zal vervelen.

LIVE SMART: DUURZAAM BOUWEN, SLIM LEVEN

Live Smart hanteert een bijzondere bedrijfsethiek, met als sleutelwaarden: respect voor alle belanghebbenden, kwalitatieve architectuur, duurzaamheid en tenslotte woonkwaliteit. Zij willen nieuwbouwprojecten ontwikkelen met het oog op de toekomst zowel op het gebied van technologie, comfort als duurzaam energieverbruik. Hun stokpaardje is het realiseren van bouwprojecten in harmonie met hun omgeving. 
Deze projectontwikkelaar geeft kopers veel waar voor hun geld: comfortabele en duurzame woningen, die ook betaalbaar zijn.

Contacteer
ons