Residentie De Zilverreiger

Residentie De Zilverreiger

Stijlvol, rustig gelegen nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Kleinschalige nieuwbouwresidentie De Zilverreiger valt meteen op door haar stijlvolle, strakke gevel. De verschillende kleuren gevelsteen, de dakuitbouwen en de uitspringende volumes, welke in hout worden afgewerkt, zorgen voor een unieke gevel. Het gebouw is ingeplant in een doodlopende straat maar toch in de nabijheid van scholen, winkels, openbaar vervoer, apotheek, enzovoort. Vanuit de gemeenschappelijke tuin kan je vlot de Scheldedijk bereiken, waar je uitgebreid kan fietsen en wandelen.

Het project omvat acht kwalitatief afgewerkte appartementen, tien ondergrondse parkeerplaatsen, acht bergingen en een gemeenschappelijke afvalberging. Achteraan het gebouw wordt een overdekte, gemeenschappelijke fietsenberging voorzien. De tuinzone wordt aangelegd met wandelpad en stijlvolle groenzones.

Residentie Zilverreiger is bijna-energieneutraal en voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals akoestische isolatie, super-isolerend glas, een ventilatiesysteem type C+, vloerverwarming, zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarming/sanitair water. Er is ook een optie om nog extra zonnepanelen en een laadpaal te installeren.

De appartementen worden duurzaam afgewerkt, in samenspraak met potentiële kopers en conform het lastenboek. Elke woonunit beschikt over twee of drie slaapkamers, een lichtrijke living, een goed uitgeruste badkamer, een geïnstalleerde keuken, een toilet en een berging. De dakappartementen beschikken over een extra zolderruimte. Daarenboven geniet elke bewoner van een royaal, zonnig terras en/of privétuin.

Contacteer
ons