Residentie De Drie Linden

Residentie De Drie Linden

Hedendaags en luxueus nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Dit aantrekkelijk nieuwbouwproject situeert zich op wandelafstand van de markt, winkels, openbaar vervoer en scholen. De residentie ontleent haar naam aan de drie lindebomen, die zich voor het gebouw bevinden.
Bij het binnenrijden van de nieuwe verkaveling zal je meteen het groene karakter ervaren. Om een thuisgevoel te creëren, wordt er een gemeenschappelijke tuinzone voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan de kinderen om er te spelen en aan de buurtbewoners om er te netwerken.

Nieuwbouwresidentie De Drie Linden bestaat uit 12 ruime appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. Het ontwerp is gebaseerd op de ritmiek van de bestaande rijwoningen in de Heistraat. Er wordt  voorzien in een gemeenschappelijke afvalberging, in privatieve autostaanplaatsen met berging en in een ruime, gemeenschappelijke fietsenstalling. Het extensieve groendak is in harmonie met de groenaanleg van de gemeenschappelijke tuin.

De bouwheer besteedt bijzondere aandacht aan duurzaamheidarchitecturale kwaliteiten en een aangename woonomgeving. Deze nieuwbouwresidentie voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie en kan zich met een maximum E-peil van 30 een Bijna-Energie-Neutraal gebouw noemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming, zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

Elke woonentiteit werd voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, aangepaste akoestische isolatie, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnig terras met zicht op de groene tuin. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Kiezen voor Residentie De Drie Linden is opteren voor : 
•    Een duurzame ontwikkeling
•    Energiekenmerken die de gemiddelde waarden overtreffen
•    Een luxueuze afwerking 
•    Een aangename leefomgeving 
•    Een comfortabel binnenklimaat.

SINT-NIKLAAS: HOOFDSTAD VAN HET WAASLAND

Residentie De Drie Linden situeert zich in de stadsrand van Sint-Niklaas.
Deze aangename stad heeft veel te bieden aan haar inwoners en kan terugblikken op een rijke geschiedenis. De stadsnaam is afgeleid van Nicolaas van Myra, de patroonheilige van de stad. In het begin van de 13e eeuw werd ter zijner ere een parochie opgericht en een bijhorende kerk gebouwd: de Sint-Nicolaaskerk. Er bestaan een aantal kenmerkende stadsrituelen rond Sinterklaas (onder andere de stadsreuzen, ‘Stad van de Sint’ tijdens de maand december). Daarnaast is er ook een (kleinere) stadscultuur rond Reynaert de Vos: verspreid over de stad en omliggende gemeenten zijn er diverse verwijzingen naar dit verhaal, onder andere fietsroutes, beelden en zitbanken, de Reynaertgalerij, enzovoort.

De stadsmarkt is een ware bezienswaardigheid, waar vele festiviteiten doorgaan. Zo heb je jaarlijks de vredesfeesten ter herdenking van de bevrijding van de stad tijdens de tweede wereldoorlog. Aan deze traditie ontleent de stad haar imago van ‘ballonstad’. Sint-Niklaas heeft heel wat te bieden als winkelstad. De Stationsstraat en het Stationsplein bieden een ruim assortiment aan uiteenlopende winkels. Aan de rand van de stad ligt één van de grootste winkelcentra van het land: Waasland Shopping Center.

Verder kan je ook relaxen op het provinciaal domein ‘t Ster. Hier vind je een zwem- en roeivijver, een speeltuin en kinderboerderij, een kruidentuin en diverse sportfaciliteiten.

DE OPRICHTING VAN DIT NIEUWBOUWPROJECT IS EEN SAMENWERKING TUSSEN PROJECTONTWIKKELAARS KA-MÉ EN LIVE SMART. 

De naam KA-MÉ is het Japans woord voor schildpad, een dier met een solide woonst. Dit bedrijf wil duurzame woningen op maat van de bewoners aanbieden. Deze projectontwikkelaar heeft aandacht voor tijdloze architecturale ontwerpen, optimale indelingen van woonruimtes en duurzame materiaalkeuzes.

Ook Live Smart hanteert een bijzondere bedrijfsethiek, met als sleutelwaarden: respect voor alle belanghebbenden, kwalitatieve architectuur, duurzaamheid en tenslotte woonkwaliteit.

Zij willen nieuwbouwprojecten ontwikkelen met het oog op de toekomst zowel op het gebied van technologie, comfort als duurzaam energieverbruik. Beide projectontwikkelaars geven kopers dus veel waar voor hun geld: comfortabele en duurzame woningen, die ook betaalbaar zijn.

Contacteer
ons