Residentie Blauwe Torenpoort

Residentie Blauwe Torenpoort

Uniek en duurzaam nieuwbouwproject te Brugge

Bouwpromotor

Residentie Blauwe Torenpoort situeert zich op nog geen 5km van het centrum van Brugge, in de nabijheid van alle nodige faciliteiten: openbaar vervoer, scholen, winkels, enzovoort. Ook de natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de nabij gelegen natuurparken. Het project situeert zich in een rustige woonomgeving, die in volle ontwikkeling is, en is ingeplant middenin het groen.

Dit project bestaat uit 28 appartementen, waarvan er nu 10 appartementen met 2 of 3 slaapkamers worden aangeboden. Op de ondergrondse verdiepingen situeren zich 34 parkeerplaatsen (met een mix van autostaanplaatsen en garageboxen), een fietsenberging en een vuilnisberging. 
Het unieke aan dit duurzame project is dat het, als één van de allereerste nieuwbouwprojecten in Vlaanderen, op het warmtenet (energie opgewekt door afvalverbranding) zal functioneren. Verder voldoet dit nieuwbouwproject aan de huidige normen qua energie en isolatie en wordt er gebruik gemaakt van een ventilatiesysteem type C+. 

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, volledig uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, een aangenaam terras, enzovoort. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Contacteer
ons