Reisdentie Durmon

Reisdentie Durmon

Tijdloos en modern woonproject

Bouwpromotor

Dit nieuwbouwproject situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, scholen, enzovoort. 

DURMON I situeert zich in een rustige straat, met een onbelemmerd zicht op het natuurgebied ‘De Potpolder’. Het is een kleinschalige residentie dat acht 2-slaapkamerappartementen, één 1-slaapkamerappartement, 12 overdekte carports met afgesloten berging en twee autostaanplaatsen omvat. Verder zijn er voorzieningen voor elektrische fietsen en auto’s.

Bij het binnenrijden van de verkaveling ervaar je meteen het groene karakter. Om een thuisgevoel te creëren, wordt er een grote, gemeenschappelijke tuin voorzien. Deze ontmoetingsplaats biedt de mogelijkheid aan kinderen om er te spelen en aan de bewoners om er te verbroederen. 

Deze nieuwbouwresidentie voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie en kan zich met een maximum E-peil van 30 een Bijna-Energie-Neutraal gebouw noemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming in de leefruimte en keuken, dubbel isolerende beglazing en een ventilatiesysteem type D.

Elke woonentiteit wordt voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, aangepaste akoestische isolatie, enzovoort. Bewoners komen volledig tot rust op het zonnig terras met zicht op de groene tuin. De gelijkvloers appartementen beschikken over een privatieve tuin. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

TIELRODE: LANDELIJK DORP AAN DE DURME

Residentie Durmon I is gelegen in Tielrode, deelgemeente van Temse, waar het aangenaam en rustig wonen is.

Dit pittoreske dorpje is ingeplant daar waar de Durme in de Schelde uitmondt. Natuurliefhebbers komen volledig aan hun trekken in het uitgestrekte natuurgebied (De Roomacker, de Durmetuin of de Potpolder) met talrijke wandel- en fietspaden. Kinderen kunnen zich uitleven in het Speelbos van Tielrode.

Tielrode kent een rijke historiek, met tradities die eeuwen teruggaan. Zo vindt er elke zomer een optocht plaats aan de Sint-Jozefkapel, met aansluitend een openluchteucharistieviering met paardenzegening.  Ook tijdens het carnavalsseizoen is er heel wat te beleven in de Durmegemeente, zoals een carnavalsstoet met daaropvolgend een kroegentocht langs de Tielroodse cafés en de verkiezing van de Bierbaron. 

De bruisende gemeente Temse heeft een uitgebreid aanbod aan cafés, restaurants, winkels, scholen, supermarkten, enzovoort. Verder kan u ook uw hart ophalen in één van de grootste winkelcentra van het land: Waasland Shoppingcenter te Sint-Niklaas. 

VOOR HET REALISEREN VAN UW DROOMWONING KAN U MET EEN GERUST HART IN ZEE GAAN MET PROJECTONTWIKKELAAR DURMON

Projectontwikkelaar Durmon vertrekt steeds vanuit het principe dat ze enkel vastgoed bouwen waarin ze zelf zouden willen wonen. Ze richten zich op A-locaties: ieder project situeert zich steeds op een ligging, die gegeerd is omwille van het uitzicht, de bereikbaarheid en de rust.

Durmon geeft de voorkeur aan kleinschalige projecten, die ontworpen zijn door uitstekende architecten. Ze zijn ervan overtuigd dat esthetiek, ergonomie en levenskwaliteit hand in hand gaan. De bouwpromotor geeft er de voorkeur aan om samen te werken met lokale bedrijven, vaak nog in familiehanden, omdat deze meer betrokkenheid en inzet tonen.

Voor de realisatie van hun projecten selecteren ze kwaliteitsvolle bouwmaterialen. Hun doel is om duurzame gebouwen op te richten.

 

Contacteer
ons