Project Sogeta

Hedendaags en modern woonproject

Bouwpromotor

Dit kwalitatief project is gelegen in een uiterst rustige, doodlopende straat, op een boogscheut van het centrum van Eeklo.
Fase 2 van project Sogeta bestaat uit een nieuwe verkaveling van 53 woningen, waarvan er 8 worden aangeboden. Zeven woningen worden ruwbouw-winddicht verkocht en één woning wordt volledig afgewerkt.
De hedendaagse woningen genieten van een praktische indeling. Het gelijkvloers beschikt over een ruime leefruimte met open keuken, een berging, een gastentoilet, een technische ruimte/fietsenberging en een inkomhal. Op de verdieping treffen we drie slaapkamers, een badkamer met mogelijkheid voor een dubbel lavabomeubel, een inloopdouche, een ligbad en een apart toilet. Bovendien beschikt elke unit over een aangename, ruime tuin.

Eén van de grootste troeven is dat de woningen casco worden verkocht. U hebt als koper de volledige, vrije keuze naar afwerking en leveranciers toe.
Wenst u echter een afgewerkte woning dan is dit perfect mogelijk mits betalen van een meerprijs.
Het nodige wordt voorzien zodat de casco woningen kunnen worden afgewerkt volgens de huidige normen qua energie en isolatie.

Contacteer
ons