Project Schansstraat

Project Schansstraat

Modern, energiezuinig nieuwbouwproject 

Bouwpromotor

Project Schansstraat is gelegen in Eksaarde, een landelijke deelgemeente van Lokeren. De nieuwbouwwoningen zijn gelegen op een boogscheut van het centrum van Lokeren en zijn vlot bereikbaar vanuit Gent en Antwerpen. In de onmiddellijke nabijheid vindt u allerlei faciliteiten: winkels, openbaar vervoer, horeca, enzovoort. De natuurliefhebber kan genieten van diverse wandel- en fietsroutes in de buurt. 

Dit project omvat 10 moderne, luxueuze nieuwbouwwoningen met een oprit en inpandige garage. Bij het binnenrijden van de verkaveling wordt u meteen gecharmeerd door de voorziene groendelen. 

Deze woningen voldoen aan de huidige normen qua energie en isolatie en kunnen zich, met een maximum E-peil van 30, bijna-energieneutraal noemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals zonnepanelen en een ventilatiesysteem type D.

De kwaliteitsvolle woongelegenheden zijn voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer en drie slaapkamers. Er wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper. Verder zal  elke woning beschikken over een ruime tuin.

Contacteer
ons