Project Noura

Project Noura

Goed gelegen, energiezuinig nieuwbouwappartement 

Bouwpromotor

Dit aangenaam appartement (92 m²) voorziet in een lichtrijke leefruimte met volledig uitgeruste, open keuken. Daarnaast beschikt het pand over twee mooie slaapkamers en een modern ingerichte badkamer, een gastentoilet en een praktische berging. De grootste troef is ongetwijfeld het zonnige, inpandige terras. Het pand wordt opgeleverd in het voorjaar van 2023. Het pand voldoet aan de voorwaarden om de constructie aan 6% BTW heffing aan te kopen.

In de onmiddellijke nabijheid van Residentie Noura treft u winkels, scholen en openbaar vervoer. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding naar de E17 en de A12.
De gevel heeft een klassevolle, sobere uitstraling, onder meer dankzij de lichtgrijze bepleistering en het aluminium buitenschrijnwerkerij in brons - goud kleur. Het gebouw omvat 10 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen (met telkens 2 appartementen per woonlaag). Daarnaast voorziet het project in 10 autostaanplaatsen en een overdekte, gemeenschappelijke fietsenberging. Er werd veel aandacht geschonken aan lichtinval, privacy, groenaccenten en efficiënt gebruik van binnen- en buitenruimtes. Het project voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie en kan zich, met een maximum E-peil van 20, een bijna-energieneutraal (BEN) gebouw noemen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals zonnepanelen met omvormer, een warmtepompsysteem in combinatie met vloerverwarming, performante isolerende glaspartijen, ventilatiesysteem D en recuperatie van het regenwater. Er wordt afgewerkt met kwalitatieve materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper.

Contacteer
ons