Project Mechelse Poort

Project Mechelse Poort

Hedendaags nieuwbouwproject

Bouwpromotor

Hedendaags woonproject, gelegen in hartje Dendermonde, op een van de belangrijkste toegangswegen tot het winkelcentrum, zonder compromis qua bereikbaarheid (E17).

De nieuwbouwsite op de hoek van de Oude Vest met de Leopold II - laan, omvat ruime, moderne 1-, 2- of 3-slaapkamerappartementen, verdeeld over 6 woonblokken, ondergrondse parkeerplaatsen, en bovengrondse autostaanplaatsen (die dienst zullen doen voor de winkelruimtes) en fietsenstallingen. Het project voldoet aan de strenge eisen inzake thermische isolatie, ventilatie en energieverbruik.

Ieder appartement heeft haar eigen terras, dat bereikbaar is via schuifdeuren. Op vlak van wooncomfort werd al het nodige voorzien: een goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, afwerking met kwalitatieve materialen en als grootste troef telkens een erg ruime woonkamer. 
Dit project situeert zich op een toplocatie in Dendermonde; het bevindt zich op wandelafstand van het centrum, de scholen en het openbaar vervoer. De aangename omgeving en het moderne, energie-efficiënte gebouw zorgen voor een aangename thuis. 

DENDERMONDE: BRUISENDE ROS BEIAARDSTAD

Residentie Mechelse Poort is gelegen in hartje Dendermonde, op de hoek van de Oude Vest en de Leopold II laan
Het project ontleent haar naam aan een monument uit 1822, met name één van de resterende poorten van de vroegere vestingsgordel rond de stad.

De stad Dendermonde staat bekend voor zijn Grote Markt, één van de mooiste en gezelligste pleinen van het land. Tijdens het degusteren van een streekbier met een sneetje kopvlees en mosterd, kunt u vanop een terrasje genieten van de vele evenementen, de heldere klanken van de gerestaureerde beiaard of kijken naar het flanerende winkelpubliek tijdens de wekelijkse maandagmarkt. Dit autovrije stadsplein herbergt enkele historische pareltjes: de 14e-eeuwe belforttoren, die door UNESCO werd erken als Werelderfgoed, het Vleeshuis, dat tevens dienst doet als museum, en de middeleeuwse panden en herenhuizen in neo-traditionele stijl. De bronzen palmboom ‘Coconut’ geeft een moderne toets aan deze historische site. 

De stad heeft een rijke folklore, die teruggaat tot in de 15e eeuw, opgebouwd rond het Ros Beiaard en de drie stadsreuzen (Indiaan, Mars en Goliath), allen opgenomen in het Werelderfgoed van UNESCO. Tienjaarlijks wordt de ‘Ommegang van het Ros Beiaard’, een waar volksfeest rond dit houten paard, georganiseerd. Het legendarische paard zal op 24 mei 2020 opnieuw zijn ronde maken in de stad.

INVESTPRO, EEN PRO IN PROJECTEN

Bouwgroep Investpro heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector en is sedert meer dan 20 jaar actief in vastgoedontwikkeling. Men tracht steeds om een woonproject tot in de puntjes te realiseren, met de nodige tijd en moeite. Men streeft ernaar om comfortabele en stijlvolle eigendommen aan te bieden, die een meerwaarde bieden door hun ligging, duurzaamheid, afwerking en energievriendelijkheid. Een optimale prijs-kwaliteitverhouding is daarbij altijd het uitgangspunt.Bouwgroep Investpro heeft meer dan 30 jaar ervaring in de bouwsector en is sedert meer dan 20 jaar actief in vastgoedontwikkeling. Men tracht steeds om een woonproject tot in de puntjes te realiseren, met de nodige tijd en moeite. Men streeft ernaar om comfortabele en stijlvolle eigendommen aan te bieden, die een meerwaarde bieden door hun ligging, duurzaamheid, afwerking en energievriendelijkheid. Een optimale prijs-kwaliteitverhouding is daarbij altijd het uitgangspunt.

Contacteer
ons