Project Maurits

Project Maurits

Centraal gelegen, energiezuinig project 

Bouwpromotor

Residentie Maurits valt meteen op door haar stijlvolle, strakke gevel. Het reeds opgetrokken gebouw wordt volledig vernieuwbouwd. 
Het gebouw is centraal gelegen, in de hoofdwinkelstraat van de stad Sint-Niklaas. U woont in de onmiddellijke nabijheid van winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, het Casino-park, enzovoort.

Het gebouw omvat 7 energiezuinige appartementen en één handelspand, 7 kelderbergingen en 32 ondergrondse fietsenbergingen. Er bestaat de mogelijkheid om een garagebox in de onmiddellijke buurt van het project aan te kopen.

Residentie Maurits wordt duurzaam gerenoveerd en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals akoestische isolatie, hoogrendementsglas, zonnepanelen en vloerverwarming (aan de hand van warmtepomp).

Elke woonunit wordt luxueus afgewerkt en beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers, een lichtrijke living, een goed uitgeruste badkamer, een geïnstalleerde keuken, een toilet en een berging. Daarenboven beschikt elke bewoner over een terras. Als extra troef vermelden we de hoge plafonds en de mooi aangelegde, gemeenschappelijke buitenruimte, welke een groen zicht garandeert.

Contacteer
ons