Project Le Jardin

Project Le Jardin

Luxueus, kwalitatief afgewerkte parkappartementen

Bouwpromotor

Nieuwbouwproject Le Jardin is goed bereikbaar door haar ligging in de Legen Heirweg, die een interessante verbinding vormt tussen Temse en Waasmunster. Daarenboven liggen de op-en-afritten van de E17 vlakbij.

Eén van de grootste troeven is ongetwijfeld de grote parktuin, die harmonieus samengaat met de omliggende, glooiende durmevallei. De gemeenschappelijke tuin is mooi aangelegd met diverse groenpartijen, twee vijvers met een intelligente watervalconstructie tussen beide en last but no least een zwembad. De bewoners genieten van veel privacy aangezien het gebouw ver van de straatkant is ingeplant.
Residentie Le Jardin omvat 24 ruime parkappartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers en een grote, ondergrondse fietsenberging. In totaal zijn er 27 ruime, ondergrondse autostaanplaatsen.

De appartementen zijn uitstekend geconfigureerd en hoogwaardig afgewerkt, met onder meer een plafondhoogte van 2,8m. De afwerking gebeurt in samenspraak met de potentiële kopers en conform het lastenboek. Elke woonunit beschikt naast 1, 2 of 3 slaapkamers over een lichtrijke living, een toilet, een berging, een goed uitgeruste keuken en een volledig ingerichte badkamer. Daarenboven beschikt elk appartement over een ruim, zonnig terras.
De residentie is bijna-energieneutraal dankzij de nieuwe technologieën: doorgedreven akoestische isolatie, super-isolerend glas, een ventilatiesysteem type D en een geothermische warmtepomp gekoppeld aan zonnepanelen.
U kan de constructie aan 6% BTW heffing aankopen mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit.

Contacteer
ons