Project Emilia

Project Emilia

Bouwpromotor

Dit aantrekkelijk, bijna-energieneutraal nieuwbouwproject situeert zich nabij het dorpscentrum van het landelijke Kieldrecht.

Een goede bereikbaarheid, de nabijheid van alle faciliteiten en een uitgestrekt natuurgebied aan de voordeur zijn grote troeven. Daarenboven kunnen de units aangekocht worden aan het tarief van 6% BTW mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit. (Wetgeving geldig tot eind 2023.)

Het project omvat 9 driegevel-appartementen verdeeld over 3 moderne bouwblokken. Elk gebouw omvat 3 appartementen, waarvan telkens 1 appartement zich situeert op het gelijkvloers en beschikt over een privétuin. De appartementen op de verdieping beschikken over een groot, zonnig terras. Elke bouwblok beschikt over een fietsenberging. Voor elk appartement heeft u de mogelijkheid tot het aankopen van een parkeerplaats met elektrische voeding (voor opladen elektrische wagen).

Dit bijna-energieneutraal (met maximum E-peil 20) woonproject voldoet aan de huidige normen qua energie en isolatie. Hierdoor bent u gedurende de eerste 5jaar geen onroerende voorheffing verschuldigd. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals vloerverwarming (volledige oppervlakte), warmtepomp, zonnepanelen en ventilatiesysteem type D.

Elk appartement beschikt over een eigen inkom en is voorzien van het nodige comfort: een lichtrijke leefruimte, een moderne, goed uitgeruste keuken, een hedendaags ingerichte badkamer, twee of drie slaapkamers en een grote berging. Er wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper. U hoeft enkel nog te schilderen.

Contacteer
ons