Project Bookmolenstraat

Project Bookmolenstraat

Rustig gelegen nieuwbouwwoningen

Bouwpromotor

Dit woonproject van 4 woningen is rustig gelegen, middenin de weiden van Baasrode en op een steenworp van het dorpscentrum. Op slechts 10 minuten staat u in het centrum van Dendermonde, waar u een ruim aanbod aan winkels en andere faciliteiten vindt. Het project omvat 4 hoogwaardig afgewerkte, energiezuinige woningen met voldoende parkeerplaats.

De achterliggende gedachte bij projectontwikkelaar Matthijssens is het duurzaam bouwen met een hart voor moeder natuur: duurzaam, respectvol en met minimale milieu-impact. Vanuit de overtuiging dat dit leidt tot een betere leefomgeving en daarmee ook een kwalitatief goede woning.  Er wordt ook bijzondere aandacht besteed aan het ecologische aspect van het gebouw door onder andere een doorgedreven thermische isolatie, een ventilatiesysteem type D, vloerverwarming en zonnepanelen op het plat dak.

Elke woonentiteit is voorzien van alle comfort: een moderne, goed uitgeruste keuken, een volledig ingerichte badkamer, 3 slaapkamers, uitstekende thermische isolatie, een geautomatiseerd ventilatiesysteem, enzovoort. De grote ramen zorgen voor veel lichtinval en maximaliseren het ruimtegevoel. De zuidgeoriënteerde tuinen zorgen ervoor dat u de hele dag door van de zon kan genieten en een fenomenaal uitzicht op de weiden hebt. Er wordt afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen, aan de hand van het lastenboek en in overleg met de koper. De projectontwikkelaar is erin geslaagd om een perfect evenwicht te vinden tussen kwaliteit en betaalbaarheid. 

BAASRODE: GEZELLIGE DEELGEMEENTE VAN DENDERMONDE

Deze stijlvolle nieuwbouwwoningen zijn in Baasrode gelegen, een aangenaam dorp, dat veel aan haar inwoners te bieden heeft.

Baasrode met haar ligging in de Scheldevallei, heeft een rijke geschiedenis, die je kan ontdekken in het Scheepvaartmuseum. Vlakbij de Sint-Ursmaruskerk met haar geklasseerde toren, kan je op de veerboot stappen naar Moerzeke-Kastel. Van daaruit heb je een mooi zicht op Baasrode en Vlassenbroek, wat ook behoort tot Baasrode. Vlassenbroek staat bekend als kunstenaarsdorpje maar ook omwille van haar unieke ligging aan een natuurgebied.

Festiviteiten, die heel wat mensen op de been brengen, zijn het carnaval en de Scheldefeesten. De oude stoomtrein rijdt in de zomermaanden van Baasrode naar Puurs. Aan het oude station van Baasrode-Noord tref je een verzameling van oude locomotieven, wagons en rijtuigen.

Dendermonde is een bruisende gemeente met leuke cafés en restaurants, een uitgebreid aanbod aan winkels en veel keuze uit scholen, supermarkten, kinderdagverblijven, enzovoort. Om de 10 jaar vindt daar de Ommegang van het Ros Beiaard plaats. Dit is één van de bekendste evenementen in Dendermonde. Een ander niet te missen evenement is de jaarlijkse (op de eerste zondag van september) Bloemencorso, een stoet van sierlijke en fantasierijke praalwagens. 

MATHIJSSENS, EEN ALL-IN-ONE BOUWPARTNER

Op 25 jaar tijd groeide Matthijssens uit van een éénmanszaak in sanitair en verwarming tot een gereputeerde, full service bouwonderneming voor renovaties, verbouwingen en nieuwbouwprojecten.

Hun vakmensen beschikken over een jarenlange expertise en blinken uit op vlak van bouwtechniek, binnen- en buitenafwerking. Doordat dit bedrijf alle disciplines in huis heeft en dus de werven van A tot Z opvolgt, kan u rekenen op een persoonlijke aanpak met één centraal aanspreekpunt.

Een warme, duurzame thuis bouwen voor ieders budget, daar staat Mathijssens voor.

Contacteer
ons