Leopolddreef

Leopolddreef

Stijlvolle nieuwbouwwoning op toplocatie

Bouwpromotor

Deze stijlvolle, energiezuinige nieuwbouwwoning in landelijke bouwstijl is rustig gelegen in een groene, residentiële buurt. In de nabijheid treft u scholen, supermarkten, openbaar vervoer, enzovoort.

Er werd bijzondere aandacht besteed aan duurzaamheid en hoogstaande afwerking. De halfopen woning voldoet aan de huidige energie-eisen (E-peil 22) dankzij het gebruik van een condensatieketel met aardgas, hoogrendement dubbel glas, zonnepanelen en ventilatiesysteem D.

Het pand is uitstekend geconfigureerd waardoor u een aangenaam ruimtegevoel hebt. De inkomhal met gastentoilet geeft toegang tot een bureau (of extra slaapkamer), de wasplaats/technische ruimte en de lichtrijke living met eethoek, zithoek en open, geïnstalleerde keuken met kookeiland/ontbijthoek.
De verdieping omvat drie grote slaapkamers, waarvan één met ensuite dressing, een toilet en een badkamer met dubbel lavabomeubel, bad en douche.
Verder voorziet de woning nog in een polyvalente zolder (60m²) met mogelijkheid om extra kamers in te richten en een mooie tuin met aangenaam terras (aanleg is niet inbegrepen in de verkoopprijs). U kan uw wagen parkeren onder de carport (niet inbegrepen in de verkoopprijs) of op de oprit met plaats voor meerdere wagens. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid op het privéterrein. 

Contacteer
ons