Hugo Claus

Hugo Claus

Bouwpromotor

Nieuwbouwresidentie Hugo Claus is een modern ogend project, dat gelegen is in een nieuwe woonzone. In deze nieuwe zone wordt bijzondere aandacht besteed aan een kwalitatieve leefomgeving voor zowel jong als oud. Van hieruit heeft u een uiterst vlotte verbinding met de R4. In de nabijheid treft u scholen, openbaar vervoer, grootwarenhuizen, horeca, enzovoort.

Het project wordt gebouwd met kwalitatieve, onderhoudsvriendelijke materialen die bijdragen tot de duurzaamheid en de esthetiek van het gebouw. De site omvat 25 nieuwbouwappartementen en 25 ondergrondse autostaanplaatsen met berging. Daarnaast zijn er enkele bovengrondse autostaanplaatsen voor bezoekers voorzien.
Alle units voldoen aan de huidige normen qua isolatie en energie en zijn dus bijna-energieneutraal (maximum E-peil 30), onder meer dankzij lucht/water warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, ventilatie C+ en doorgedreven akoestische en thermische isolatie.

Alle woonunits beschikken over 2 of 3 slaapkamers, een ruime living met open, volledig geïnstalleerde keuken, een uitgeruste badkamer, een inkomhal, een berging en een apart toilet. Elke entiteit voorziet in een gezellig terras. De penthouses beschikken zelfs over een uiterst royaal terras (tot 65m²).

Contacteer
ons