Hedendaagse en moderne nieuwbouwwoningen  gelegen te Zele

Hedendaagse en moderne nieuwbouwwoningen gelegen te Zele

Bouwpromotor

Dit project bestaat uit 3 woningen. 2 halfopen en 1 gesloten bebouwing. Deze woningen zijn uitstekend gelegen; in de nabijheid treft u scholen, openbaar vervoer, kapper, kinderopvang, restaurant, enzovoort. Van hieruit heeft u een vlotte verbinding naar E17 Gent-Antwerpen.

Het gelijkvloers beschikt over een inkomhal met gastentoilet, een grote berging, een ruime living met eethoek en een volledig geïnstalleerde keuken. Vanuit de living bereik je het zonnige terras. Voor de woning treffen we een oprit met autostaanplaats.

De eerste verdieping omvat drie grote slaapkamers, een toilet en een badkamer met bad, douche en lavabo. Voorts is er nog de volledig afgewerkte zolderruimte, bereikbaar met de vaste trap en voorzien van veluxramen, met 2 extra slaapkamers en een opbergruimte. U heeft de mogelijkheid om een garage op te richten (reeds vergund maar niet inbegrepen in de verkoopprijs).

Als koper heeft u de vrijheid om de inrichting (keuken, badkamer, vloeren) nog naar eigen smaak en behoeften aan te passen. U kan de constructie aan 6% BTW heffing aankopen mits u er zelf gaat wonen en geen ander pand bezit.

Contacteer
ons