Bernard & Bernadette

Bernard & Bernadette

Energiezuinig nieuwbouwproject 

Bouwpromotor

Nieuwbouwresidentie Bernard & Bernadette valt meteen op door haar stijlvolle, rode gevel. Het gebouw is centraal gelegen, in de nabijheid van horeca, scholen, grootwarenhuizen, openbaar vervoer,  enzovoort. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen in de nabijgelegen parken Sorghvliedt en Broydenborg. Van hieruit bereikt u vlot de A12 richting Antwerpen. Het project ligt op de grens met Wilrijk. 

Het project omvat 2 gebouwen met 28 appartementen, 8 kelderbergingen, 80 fietsenbergingen en 36 ondergrondse autostaanplaatsen. In deze fase wordt gebouw B met 14 appartementen aangeboden.

Deze residentie is bijna-energieneutraal en voldoet dus aan de huidige normen qua energie en isolatie. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën zoals akoestische isolatie, hoogrendementsglas en vloerverwarming.

De appartementen worden duurzaam afgewerkt, in samenspraak met kopers en conform het lastenboek. Elke woonunit beschikt over 1, 2 of 3 slaapkamers, een lichtrijke living, een goed uitgeruste badkamer, een geïnstalleerde keuken, een toilet en een berging. Daarenboven geniet elke bewoner van een tuin en/of zonnig terras. 

Contacteer
ons